La revista CUINA amb col·laboració de Cooking i el cuiner del restaurant Topik de Barcelona organitza un curs de cuina japonesa. El curs no es limitarà només a ensenyar a fer sushis. Cada jornada estarà dedicada a una temàtica diferent: pastes, fregits, marinats, peix, etc. Em sembla que és una molt bona iniciativa a difondre. A més fa honor al nom del meu blog!
Jo que des de fa molt temps tinc una certa feblesa per la cuina nipona...
Llàstima que no visc a Barcelona. Si hi visqués ja sé el què faria els dilluns de maig i juny de 8 a 10 del vespre.
Si us és possible, no us ho perdeu.
Com a nota final, us he de recomanar una bona taula. Si us agrada la cuina japonesa ben feta i original i passeu per París aneu al restaurant YANASE al XVème. No us en penedireu.
dilluns, 4 d’abril del 2011
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Hola Joan, mai he provat sushi, peró cal ser alguna vegada....salutaçións paco
ResponElimina