dimecres, 6 d’octubre de 2010

Una amanida molt presentable...

Voleu quedar be amb uns amic que venen a sopar? No sabeu que fer d'entrada? Penseu en aquesta amanida. Una amanida molt presentable i com sempre molt senzilla i facil de preparar.

Necessiteu:

  • 1 pasta de full tallada en quadrats regulars
  • fulles de créixens o fulles tendres
  • trocets de torradetes de pa, tipus "picatostes" 
  • formatge parmesà 
  • pernil salat
  • formatge Ricotta
  • oli i vinagre balsàmic
Preparació:

Coure els quadrats de pasta de full al forn a 210 C. Si s'infla molt, punxar-la perquè baixi. Un cop cuits i just abans de seure a taula muntar el plat amb la base de pasta de full, l'enciam, els "picatostes" i el parmesà. Amb el pernil i la Ricotta, fer uns farcellets. Poseu-los al damunt. Amanir-ho amb oli i vinagre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada