diumenge, 3 d’octubre de 2010

Palmeres amb tapenade (Aperitius)

Recepte per quedar bé quan rebeu invitats: Palmeres de pasta de full amb tapenade.

Necessiteu:
  • 1 pasta de full
  • 1 paquet de tapenade negra o verda (oliva trinxada amb capres i anxoves)
Preparació:

Estireu la pasta de full i cobriu-la amb la tapenada d'olives. Després enrotlleu la pasta de full des d'un costat ca al centre fins arribar a la meitat i des de l'altre costat fins a la meitat per donar la forma de palmeres. No deixeu espai a l'enrotllar-la.  Poseu-ho al congelador mitja hora o una hora perquè quedi ben dura, així podreu tallar-la sense que es deformi. Un cop la massa congelada, podeu tallar-la per fer les mini-palmeres. Calenteu el forn a 210˚C. La cocció és ràpida: 5 minuts i fora. Serviu abans no es refredi.


Bon apetit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada