dimarts, 8 de maig del 2012

Pernil Ibèric de Gla

Ahir vam acabar amb el pernil que havíem comprat per Nadal. Amb gran tristesa però amb el consol que no queda ja massa per l'estiu i que quan baixem amb el cotxe podrem carregar-ne un altre. 

El que hem liquidat el varem comprar al Caprabo que no és el millor lloc però que he de dir que ha donat un resultat excel·lent. Quan he baixat els ossos a les escombraries m'he quedat amb l'etiqueta per poder recordar de quina casa venia. He pensat que per no perdre-la, el millor era fer-ne un petit article que quedarà arxivat amb totes les altres receptes. Al cap i a la fi tot es tracta de menjar i coses bones. 

Investigant una mica a Internet he trobat que la casa D'encinares (Productos del Encinar, a Badajoz) té una pàgina prou ben feta amb opció de compra a distància i tot. Llàstima que no envien a l'estranger! He de dir que els preus estan molt ajustats (comptar 170 Euros per un pernil Ibèric de Gla de 7 kg o 80 euros per una paleta de 5 kg) i que la qualitat és molt bona. En tot cas nosaltres hem tingut molta sort i suposo que repetirem.  

Per si serveix d'ajuda algú, que quedi constància aquí!


 (Fotos: agafades directament de la web d'encinares)

2 comentaris:

  1. Una pequeña correción, Productos del Encinar está en Badajoz (Extremadura), no en Huelva, y dan ganas de probar el jamón por las fotos y por tu opinión, claro. Un saludo desde España

    ResponElimina