El que hem liquidat el varem comprar al Caprabo que no és el millor lloc però que he de dir que ha donat un resultat excel·lent. Quan he baixat els ossos a les escombraries m'he quedat amb l'etiqueta per poder recordar de quina casa venia. He pensat que per no perdre-la, el millor era fer-ne un petit article que quedarà arxivat amb totes les altres receptes. Al cap i a la fi tot es tracta de menjar i coses bones.
Investigant una mica a Internet he trobat que la casa D'encinares (Productos del Encinar, a Badajoz) té una pàgina prou ben feta amb opció de compra a distància i tot. Llàstima que no envien a l'estranger! He de dir que els preus estan molt ajustats (comptar 170 Euros per un pernil Ibèric de Gla de 7 kg o 80 euros per una paleta de 5 kg) i que la qualitat és molt bona. En tot cas nosaltres hem tingut molta sort i suposo que repetirem.
Per si serveix d'ajuda algú, que quedi constància aquí!
(Fotos: agafades directament de la web d'encinares)
Una pequeña correción, Productos del Encinar está en Badajoz (Extremadura), no en Huelva, y dan ganas de probar el jamón por las fotos y por tu opinión, claro. Un saludo desde España
ResponEliminaGracias por la puntualización. Lo cambiamos ya!
Elimina