Si us agraden el bolets segurament els xampinyons no seran els vostres favorits. Però aquesta recepta és una bona alternativa d'estiu, fresca, alegre i saborosa. I encara més important ràpida i senzilla de preparar!
La recepta original ve directament de Suècia...
Ingredients (per a 6/8 persones)
- 800 g de xampinyons de París
- 4 llesques de pa de motllo
- 25 cl de crema de llet o nata líquida
- 100 g de formatge Emmental ratllat
- 1 iogurt grec
- 10 cl de crema de llet o nata líquida
- ciboulette tallada ben petita
Preparació i cocció
Netejar i tallar els xampinyons ben petits. Fregir-los en una paella amb una mica d'oli i sal.
Mesclar el pa amb la crema de llet i el formatge i els xampinyons. Salpebrar. Possiblement una mica d'herbes de provença hi quedarien molt bé.
Posar tot plegat en un motllo de cacke
i coura-ho al forn durant 40 minuts a 180ºC.
Per preparar la crema mesclar el iogurt, la nata i la ciboulette!
Bon apetit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada