dimarts, 21 de setembre del 2010

Mini brochettes Yakitori

No sé si heu provat mai les mini brocateres Yakitori de vedella i formatge que serveixen en els restaurants japonesos. Qui les hagi provat no les deu haver oblidat perquè estan boníssimes! Són una temptació! A més són fàcils de preparar. Veieu doncs el vídeo que us he preparat.

Necessiteu:
  • 1 formatge tipus Cadí
  • 1 paquet de carpaccio de bou
  • els pals per les brochettes
Per la marinada:
  • Vinagre d'arròs
  • Salsa yakitori
  • Salsa de soja
  • 1/2 llima (el suc)
  • mel
Només cal punxar tres daus de formatge, envoltar-ho de dos o tres talls de carpaccio deixeu-ho marinar una estona a la nevera. Escorreu bé les brochettes. Poseu-ho uns instants al gratinador i traieu-les quan comenci a fondre el formatge.


 
Bon apetit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada