M'heu preguntat si sabia com aconseguir fer ous durs amb el rovell ben centrat. Mai m'havia plantejat que fos possible, però ben pensat te el seu interès. Si fos possible permetria preparar els ous farcits amb més facilitat sense que la clara es trenqui o inclús tallar els ous de forma més decorativa per, per exemple, adornar una ensaladilla russa. Així que he decidit fer una petita recerca a Google i he trobat la resposta: es tractaria de fer rodolar l'ou pel fons de l'olla durant els primers minuts de cocció. Caldrà doncs provar-ho la propera vegada que preparem un ou dur.
I recordeu, els temps de cocció de l'ou són els següents:
- passat per aigua: 3 minuts
- als cinc minuts o mollet (en francès): 5 minuts
- dur: 12 minuts
Ah... interessant! Potser si el deixes vertical i li fas donar voltes..?
ResponEliminaPd. missatge subliminal: uegggs = you eggs?
Pots provar-ho... La pregunat es quanta estona cal donar-li voltes?
ResponEliminaNo havia caigut amb el ueggggs!