dimecres, 10 de novembre del 2010

Curry de vedella

Ja coneixeu la meva passió pels curris. Aquí teniu la recepta de base. Podeu canviar la vedella per pollastre o per xai. La única diferència serà el temps de cocció. En el cas del xai us recomano a més posar-hi canyella.

Necessiteu:

  • 1 ceba
  • 2 alls
  • 1 tros de gingebre
  • pasta de curry Madras
  • llet de coco
  • 4 tomàquets
  • xampinyons de París (si són fescos molt millor)
  • la carn (vedella, pollastre, xai, etc.)
Per la preparació millor veure el vídeo (4 minuts). 



La base del curry es sempre la mateixa: sofregir la ceba i deixar-la daurar una mica, afegir-hi l'all i el gingebre. Passats dos minuts afegir-hi la pasta de curry i deixar que deixi anar tot l'aroma. Afegir-hi la carn, el caldo o aigua o directament la llet de coco, el tomàquet i deixar-ho coure el temps necessari segons el tipus de carn. Si la salsa no ha espessit prou, acabar la cocció al descobert.

Si utilitzeu xai, proveu d'afegir-hi un parell de bastons de canyella durant la cocció que en aquest cas serà llarga. Compteu una hora, hora i mitja. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada