Ingredients (per a 4/5 persones)
- 500 g de porros
- 200 g de llardons naturals (no fumats)
- 1 ceba gran
- 5 ous
- 30 cl de crema de llet (si es light millor)
- nou moscada
- 200 g de formatge gruyère o similar ratllat
- sal i pebre
Preparació i cocció
Netegeu els porros i talleu-los a rodanxes ben fines.
Passeu-los per la paella fins que quedin ben tendres. Passeu els llardons per la paella perquè deixin anar tot el greix. Passeu la ceba per la paella que estovi.
Bateu els ous junt amb la crema. Salpebreu lleugerament. Ratlleu una mica de nou moscada. Afegiu-hi el formatge, els llardons, la ceba i els porros.
Pose-ho tot en un motllo per pastissos al forn a 160 ºC durant 45 minuts.
Serviu-ho amb una bona amanida. Bon apetit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada