tag:blogger.com,1999:blog-4406600841502967920.post24514718559093420..comments2023-03-30T11:43:50.392+02:00Comments on Avui Paella, demà Sushi!: Salsa i macarrons a l'arrabbiataJoan BIOSCAhttp://www.blogger.com/profile/14859585892379021737noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-4406600841502967920.post-14795167188300721262016-07-23T19:07:51.873+02:002016-07-23T19:07:51.873+02:00Per aquells que ho heu demanat aquí va el detall d...Per aquells que ho heu demanat aquí va el detall dels ingredients per la salsa arrabbiata:<br /><br />- 75 gr. de llardons naturals<br />- 1, 2 o 3 bitxos en funció de quant forts siguin i de quan fort us agradi (atenció el bitxo pot sortir tan dolç, com extremadament picant)<br />- 1 ceba gran picada<br />- 1 gra d'all picat<br />- 500 gr. de tomàquets naturals pelats i picats<br /><br />1. Joan BIOSCAhttps://www.blogger.com/profile/14859585892379021737noreply@blogger.com